Teridion boost Elite Networks’ Secure SD-WAN oplossing!

Teridion kan de prestaties van het internetverkeer sterk verbeteren, vooral in gevallen waarbij lange afstanden moeten worden overbrugd via meerdere ISP’s.
De toegenomen adoptie van SD-WAN leidt tot een groeiend gebruik van internet als hét WAN-transportmedium. Het verschil in prestatie van diverse verbindingen die lange afstanden overbruggen (en dus doorgaans meerdere ISP's doorkruisen) kan een uitdaging worden.

Bron: Teridion

Elite Networks werkt daarom samen met Teridion en gebruikt hen wereldwijd internet overlay-netwerk, met meer dan 500 POP's om deze uitdaging te verhelpen. Dit netwerk gebruikt geen BGP-routeringsprotocol, maar vervangt dit met een eigen protocol dat pakketverlies en minimaliseert. Het netwerk is SLA-based. Samen met Teridion kunnen wij binnen enkele minuten een nieuwe POP starten, zodat wij altijd zo dicht mogelijk bij onze klant locaties zitten.

Deze overlay werkt ongeacht de gebruikte ISP's, waardoor onze klanten de vrijheid hebben om de providers van hun keuze voor elke locatie te kiezen.

Onze Teridion add-on service kan ook worden gebruikt om de prestaties van internetfacing applicaties zoals SaaS-services te verbeteren. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om een ​​aantal bekende SaaS-diensten, zoals Box, te versnellen.

De voordelen van de Teridion add-on:

Routing optimization en TCP acceleration

Volledig redundant network

Service up and running in een paar uur

Carrier grade SLA garanties (Latency & Packet Loss)

99.99% uptime gegarandeerd

24/7 NOC and support

500+ POP’s

Innovatieve en vriendelijke pay-as-you-go, pay-as-you-grow-prijzen


Klik hier voor het volledige Gartner rapport over Teridion.

SD-WAN uitdagingen in China

Het implementeren van een kosteneffectief, krachtig WAN op het vasteland van China is voor veel bedrijven een enorme uitdaging. Zeker als er geen MPLS wordt gebruikt. Niet voor de Secure SD-WAN dienst van Elite Networks!

De beperkingen die door de Great Firewall worden opgelegd, hebben ondernemingen die op het vasteland van China een goed werkende WAN-service nodig hebben, doorgaans gedwongen om carrier-circuits of MPLS-netwerken in te zetten tussen hun Chinese locaties en andere internationale locaties. Naast de hoge kosten, inflexibiliteit en lange doorlooptijden die gepaard gaan met carrier-circuits of MPLS-netwerken, beperken Chinese regelgeving de mogelijkheid voor ondernemingen om een ​​veilig SD-WAN-netwerk te implementeren dat locaties op het vasteland van China omvat.

Bron: Teridion

Teridion for Enterprise elimineert deze hoge kosten en complexiteit met krachtige SD-WAN-as-a-service die toegang tot het vasteland van China biedt en de klant in staat stelt om alleen breedbandinternetverbindingen te gebruiken. Bedrijven hoeven niet langer dure carrier-circuits of MPLS-netwerken in te zetten om hoogwaardige connectiviteit van of naar hun locaties in China te krijgen. Klanten kunnen razendsnelle bestandsoverdrachten, onberispelijke spraak- en videosessies en algehele prestaties verwachten die vergelijkbaar zijn met MPLS.

Teridion voordelen in China

Teridion add-on kan het volgende toevoegen aan onze Secure SD-WAN dienst specifiek in China: 52x meer throughput, 0% packetloss, 4+ MOS-score, maar nog meer:

Enorme bandbreedte en betrouwbaarheid die u gewend bent van MPLS, voor een fractie van de prijs

Perfect in te passen in onze Secure SD-WAN dienst. Alleen een internet verbinding is benodigd.

Gebouwd op de innovatieve cloudarchitectuur van Teridion

Voldoet volledig aan de MIIT/CDTIA-regelgeving