HPE Aruba waaraan recent Juniper is toegevoegd, bedrijven van Hewlett Packard Enterprise, zijn gespecialiseerd in netwerkoplossingen van de edge tot de cloud. Technologieën van HPE Aruba maken het mogelijk om ook voor jouw organisatie het fundament van IT, het netwerk, op maat, veilig en betrouwbaar in te regelen en te laten beheren door Elite Networks.

Elite Networks koppelt de juiste Aruba producten aan je wensen. Dit kan gaan over beter WiFi in jouw productiehal of op kantoor, vernieuwing van het bekabelde netwerk (switches) vanwege hogere beschikbaarheidseisen. Wij zijn een onafhankelijke managed services organisatie en combineren Aruba en/of andere fabrikanten tot de voor jou beste oplossing.

Complexere netwerken vereisen de juiste kennis en kunde. Wij ondersteunen bij de beveiliging en operationele beheer van de hele netwerk-infrastructuur. Elite Networks zorgt dat jouw netwerk altijd up–to–date is en aansluit bij organisatieveranderingen. Van design, aankoop, installatie en beheer tot support en lifecyclemanagement.

Kies HPE Aruba voor:

Draadloze WiFi netwerken (WiFi as a service)

HPE Aruba staat bekend om zijn draadloze netwerkoplossingen, waaronder toegangspunten, controllers en beheertools. Het bedrijf richt zich op het leveren van krachtige en betrouwbare WiFi-connectiviteit. Elite Networks levert met WiFi as a service volledige ontzorging van draadloze connectiviteit.

Bekabelde netwerken LAN (netwerk as a service)

HPE Aruba biedt switches en netwerkinfrastructuuroplossingen voor bekabelde connectiviteit. Dit omvat toegangsswitches, coreswitches en andere netwerkhardware die is ontworpen om moderne IT-vereisten te ondersteunen. Elite Networks levert met Network as a Service volledige ontzorging van je netwerkconnectiviteit en -security.

ClearPass

Bij diverse klanten heeft Elite Networks HPE Aruba ClearPass geïmplementeerd. Clearpass is een oplossing voor toegangscontrole en beleidsbeheer. Het stelt organisaties in staat om beveiligingsbeleid af te dwingen, apparaatonboarding te beheren en naleving te waarborgen op bekabelde en draadloze netwerken.

Internet of Things (IoT)

HPE Aruba heeft oplossingen ontworpen om de connectiviteit en het beheer van IoT-apparaten te ondersteunen. Dit omvat technologieën voor veilige onboarding, monitoring en beheer van het toenemende aantal apparaten in IoT-implementaties.

Wij zetten de oplossingen van HPE Aruba in om te zorgen dat gebruikers altijd een goede verbinding hebben in kantoor, logistiek en industrie om 24/7 locatieonafhankelijk optimaal samen te werken.

Voordelen wanneer je voor Elite Networks en Aruba kiest:
Slim beheren en automatiseren: Als het automatisch kan automatiseren wij het​
Keuzevrijheid: de beste oplossing voor u onafhankelijk van fabrikant; co-managed model​
X-as-a-Service modellen: flexibele consumptie en pay-per-use-opties
Direct touch: direct contact met klantambassadeur in plaats van een chatbot of ticketsysteem​